L-V: 08:00 - 20:00

ELECTROTECH ENGINEERING se defineste ca integrator de solutii in automatizari industriale si implementare de solutii SCADA complexe.
Asiguram consultanta tehnico-financiara in realizarea SF, realizarea proiectului, uzinarea si instalarea tablourilor de automatizare, a instrumentatiei de masura si control, echiparea dispeceratului SCADA impreuna cu implementarea software a aplicatiei de monitorizare si control.

Va oferim un nivel adecvat de profesionalism, prin utilizarea instrumentelor, resurselor si cunostintelor de management, care permit realizarea obiectivului proiectului si a rezultatelor acestuia in timpul cel mai scurt si utilizand resurse minime.

In furnizarea de servicii de consultanta si managementul de proiect, ELECTROTECH se bazeaza pe o vasta experienta acumulata prin implementarea unui spectru larg de proiecte, pe cunostintele sale ample, pe o echipa de experti si colaboratori si pe proceduri solide si stricte, care permit controlul si transparenta pe parcursul intregii perioade de realizare a proiectului.

In afara de proiectarea si executia propriu-zisa in antrepriza a lucrarilor de instalare-montaj, putem asigura si servicii externalizate de Project Management, Site Management si asistenta la puneri in functiune.

In domeniul instalatiilor electrice si a automatizarilor industriale,  dezvoltam si executam solutii pentru toate fazele de proiectare: studiul de solutie, proiectul tehnic si caietul de sarcini, DTAC, detaliile de executie si as-built. Asiguram asistenta tehnica si servicii de inginerie si consultanta , asiguram instruire si supervizare la punerea in functiune si testele finale de integrare.

DOMENII DE ACTIVTATE:

  • Cladiri si complexe de birouri;
  • Centre comerciale, MALL-uri;
  • Case inteligente de tip SMART HOUSE;
  • Blocuri si complexe de locuinte;
  • Hale industriale si de productie;

AUTOMATIZARI IN DOMENIUL APELOR:

  • Statii de tratare si epurare apa;
  • Retele de apa si canalizare;
  • Dispecerate SCADA regionale;

Unul dintre aspectele cheie pentru asigurarea unui management de proiect de succes este experienta in reealizarea cu success a proiectelor, de aceea ELECTROTECH acorda o atentie deosebita solutiei tehnico-financiare oferite, in vederea realizarii proiectului intr-un timp cat mai optim si mentinandu-se in bugetul clientilor sai.