L-V: 08:00 - 20:00

ELECTROTECH ENGINEERING se defineste ca integrator de solutii in automatizari industriale si implementare de solutii SCADA complexe.
Asiguram consultanta tehnico-financiara in realizarea SF, realizarea proiectului, uzinarea si instalarea tablourilor de automatizare, a instrumentatiei de masura si control, echiparea dispeceratului SCADA impreuna cu implementarea software a aplicatiei de monitorizare si control.

Va oferim un nivel adecvat de profesionalism, prin utilizarea instrumentelor, resurselor si cunostintelor de management, care permit realizarea obiectivului proiectului si a rezultatelor acestuia in timpul cel mai scurt si utilizand resurse minime.

In furnizarea de servicii de consultanta si managementul de proiect, ELECTROTECH se bazeaza pe o vasta experienta acumulata prin implementarea unui spectru larg de proiecte, pe cunostintele sale ample, pe o echipa de experti si colaboratori si pe proceduri solide si stricte, care permit controlul si transparenta pe parcursul intregii perioade de realizare a proiectului.

In afara de proiectarea si executia propriu-zisa in antrepriza a lucrarilor de instalare-montaj, putem asigura si servicii externalizate de Project Management, Site Management si asistenta la puneri in functiune.

In domeniul instalatiilor electrice si a automatizarilor industriale,  dezvoltam si executam solutii pentru toate fazele de proiectare: studiul de solutie, proiectul tehnic si caietul de sarcini, DTAC, detaliile de executie si as-built. Asiguram asistenta tehnica si servicii de inginerie si consultanta , asiguram instruire si supervizare la punerea in functiune si testele finale de integrare.

DOMENII DE ACTIVTATE:

  • Cladiri si complexe de birouri;
  • Centre comerciale, MALL-uri;
  • Case inteligente de tip SMART HOUSE;
  • Blocuri si complexe de locuinte;
  • Hale industriale si de productie;

AUTOMATIZARI IN DOMENIUL APELOR:

  • Statii de tratare si epurare apa;
  • Retele de apa si canalizare;
  • Dispecerate SCADA regionale;

Unul dintre aspectele cheie pentru asigurarea unui management de proiect de succes este experienta in reealizarea cu success a proiectelor, de aceea ELECTROTECH acorda o atentie deosebita solutiei tehnico-financiare oferite, in vederea realizarii proiectului intr-un timp cat mai optim si mentinandu-se in bugetul clientilor sai.

Purchase an Informative Article online from Acquire Essay Company

This business supplies you with wide range of essay topics to write a paper for me pick from. You may obtain essays on line within just one second and also the article you publish will soon be routed for your address within 24 hours. You are able to buy essays on line by using their secure payment gateway. The organization also allows you to personalize your essay in accordance with your preference.